22 Aralık 2015 Salı

Güncel Firma Rehberine Eklenen Firmalar için Kurallar



1- guncelfirmarehberi.blogspot.com.tr sitemize lütfen tehdit, hakaret, sataşma vs. gibi söylemler ile 18 resim ve ifadeler girmeyiniz.

2- Sitemizde yapacağınız yorumlar tamamen objektif olmalıdır. Bir esnaf sayfasına altına yapacağını yorumlar, yakın arkadaşlık ilişkilerinden ya da o işletme sahibi tanıdığınızdan dolayı olmamalıdır. Esnaflar kendi müşterilerini sayfa altına yorum yapmaları için baskı altına almamalıdır.


3- Firma sayfasında açacağınız konular ile yapacağınız yorumlar gerçekle bağdaşmalıdır. Gerçeğe aykırı yorum ve konular açıldığını tespit etmemiz halinde gereken tüm işlemler derhal yapılacaktır.

4- Firmaların fotoğraflarını veya videolarını onların izni olmaksızın bize göndermeyin. Yorum ve paylaşımlarınız da insanların ad ve soyadınının tamamını lütfen ifşa etmeyiniz.

5- Copy/paste içeriğe asla sıcak bakmıyoruz. Yaratıcı olun ve kendi düşüncelerinizi kaleme alın.

6- Herhangi bir esnafla ilgili bizzat kendi yaşadığınız deneyim ve tecrübelerinizi yorumlarınıza yansıtmanızı bekliyoruz. Esnaf yorumlarında mutlaka tarafsız bir gözlemci olarak değerlendirme yapınız.

7- guncelfirmarehberi.blogspot.com.tr sitemize yapmış olduğunuz yorumlarda ilgili esnafın ilgi ve alakasındaki değişim veya müşteri anlayışı nedenleri ile tekrar revizyon yapabilirsiniz.

8- Sitemizde paylaşılan her türlü fotoğraf ve video ilgili esnafla ilgili diğer potansiyel müşteriler ve sitemiz kullanıcılarında o esnafla ilgili intiba uyandırabilecek faydalı içerikler olmalıdır.

9- guncelfirmarehberi.blogspot.com.tr sitesinde herhangi bir esnafla ilgili paylaşılan yorum ya da fotoğraf ile ilgili site yönetimi olarak her türlü yorum ya da fotoğrafı bilgi vermeksizin kaldırabilme hakkını saklı tutarız.

10- Profil sayfanız sizin bir nevi görünen yüzünüzdür. Yorumlarınızın doğruluğu ya da itimat edilebilirliği biraz da profil sayfanızın durumuna bağlıdır.

11- Firma paylaşımlarınız ya da yaptığınız yorumlar silinemez. Yalnızca yaptığınız yorumlar güncellenebilir ama değiştirilen yorumlar da site kullanıcıları tarafından görülebilecektir. Paylaşım yapmadan önce oldukça iyi düşünmeli ve o şekilde paylaşım yapmalısınız.

12- Sitemizden kutlamalarınızı, esnaf açılışlarını, promosyonel uygulamalarınızı, düğün organizasyonlarınızı vs. kutlamalar bölümünden paylaşabilirsiniz.

13- Esnaf sayfası sahiplerinin mantıklı ve işletmeyi en iyi yansıtacak açıklamalarla firmalarını tanıtmaları büyük önem arz ediyor. Ürünlerinizi sayfanızda listeleyebileceğiniz gibi, referanslarınızı da listeleyebilirsiniz. Adres tarifinizi en iyi şekilde yapabilmemiz için adres bilgilerinizi doğru bir şekilde girdiğinize emin olun. Bunun yanında esnaf sayfasında yer alan fotoğrafları özenle seçmelisiniz. Unutmayın esnaf sayfası sizin internette görünen yüzünüz olacak. Esnaf sayfanızın altına müşterilerinizin yorum yapması için baskı yapmayın. Böyle bir baskı zaman içerisinde müşterilerinizin işletmenize bakış açısını olumsuz etkileyebilecektir.