5 Haziran 2016 Pazar

Ucuz Paykasa Kart Satin Al

Paykasa kart, isminden de anlaşılacağı üzere bir ön ödeme pin kodudur. Fakat bu pin kodunun üzerinde ne bir alıcı numarası, ne de son kullanma tarihi yazılır. Alıcı/kullanıcının imzası bile yer almaz. Üstelik bu pin kodu maddi olarak da yoktur! Yani bilinen kartlar gibi bir kart şeklinde değildir, görsel bir kart değildir. Sanal bir karttır. Bu pin kodu günümüzde teknolojinin ilerlemesi sonucu ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda üretilmektedir.

Biraz değinmek gerekirse, günümüzde birçok kişi artık alışverişlerini internet üzerinden yapmaktadır. Bir dokunuşla ile hem kendi ülkesinden ayrıca dünyadaki birçok online mağazadan alışveriş yapabilmek, çok büyük kolaylıklar sağlasa da devamında önemli güvenlik açıklarıda gündeme getirmiştir.

Online dünyada çok sayıda yeni dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıkmış ve bu çok pratik yeni alışveriş sisteminin üzerine adeta bir kabus ortamı oluşturmuştur. Çok sayıda online kullanıcı dolandırıcılıktan dolayı internet alışverişini bırakmış, yeni ürün alacak kullanıcılar ise temkinli olma yolunu seçmiştir. Tamda bu güvenlik sorunu yeni bir güvenilir internet alışverişi arayışını ortaya çıkarmıştır paykasa kart.
paykasa kart, bu sebeplerden ortaya çıkmış ön ödeme sistemidir. Kullanıcının iletişime geçmek istediği kanal üzerinden ona verilen 19 hanelik bir pin kodu dışında hiçbir kişisel bilginin yer almadığı bu sanal kart, dolandırıcılığın önünde bir set oluşturmasından dolayı internet alışverişinde hızla tercih edilmeye başlanmıştır.
Aynı zamanda 1 defalık kullanımlı olması ve yüklenilen ücret tutarı kadar online alışverişe olanak sağlaması nedeniyle fazla ve gereksiz harcamaların da önüne geçer. Bakiyesi biten paykasa pin kodu, isteğe bağlı olarak tekrar yeni bir kod özelliğine sahiptir. paykasa kartlar farklı para kurlarıyla (Euro, Dolar vs.) doldurulabilme seçenekleri sayesinde müşterilerine sınırsız bir alışveriş dünyasının kapısını aralar.


Kaynak : http://goo.gl/d0GVzg